Baggrund:

 

                                                                                                                

Mit navn er Mouschka, et navn, min mor har opfundet. Drouzy er min fars efternavn, han var fransk. Shanta er et navn, jeg selv har taget. Det er Sanscrit & betyder ”rolig”.

Jeg tog navnet på et tidspunkt hvor jeg havde brug for at skabe mere ro i mig selv & i mit liv. Roen er den kvalitet, jeg mener er grundlaget for, man kan arbejde optimalt med sig selv, dvs. mest ærligt & hvor man tør komme dybest. Det er den ramme, jeg ønsker skabe for en coaching session.

Nogle af de ting, jeg har oplevet, der gør mig til den Life Coach, jeg er:

Jeg er oprindeligt Cand. Mag. i fransk med speciale i Identitet & har undervist i fransk. Jeg har rejst en del & boet i forskellige kulturer, hvilket har gjort mig åben over for forskellighed & gør at jeg kan kommunikere med mennesker af vidt forskellig baggrund.

I 2007 færdiggjorde jeg en 2½ årig uddannelse som Life Coach. Uddannelsen har givet mig en indre forståelse for, hvad det vil sige at møde stærke følelser - en forståelse, der vil komme dig til gode, når længe hengemte følelser melder sig.

Jeg har desuden de sidste 3 år haft mit eget firma, hvor jeg designer & sælger kraftsmykker - engros & til private. Der lærer jeg til stadighed at kommunikere med folk med accept & forståelse. Og jeg har indsigt i de mange facetter, der kan være omkring opstart af eget firma, også ift. de følelsesmæssige problematikker, der kan blokere et projekt.

Jeg har de sidste 10 år arbejdet intensivt med mig selv, via coaching, terapi, de 5 rytmer dans, kunstterapi, shamanistiske svedhytte-ceremonier, deeksha, meditation, yoga & evolutionary coaching for blot at nævne dem, der har begejstret mig mest.

 

                                                                                            

          

FreeYourself.dk •  life Coaching

love@freeyourself.dk

  v. Mouschka Shanta Drouzy

Ullerupgade 4, 3.t.v • 1673 København V • Tlf. 2277 4930

 

 

 

 

 

 

     

Foto: Marie Skovgaard